Feiten over dakreiniging

Feiten over dakreiniging

Mos, korstmossen en algen zijn meer dan een cosmetisch probleem. Verbetert de aantrekkelijkheid van de stoeprand en helpt u bij het snel verkopen van uw huis Verhoogt de levensduur van het dak – bespaart huiseigenaren duizenden dollars.
Energiebesparing – bespaar meer

Gezonder milieu

Huiseigenaar verzekeringsmaatschappijen annuleren polissen vanwege aantasting van algen, mos en korstmos (klik op de link hieronder voor meer informatie over dit onderwerp)

Gezonder milieu

Wat staat er op mijn dak?

Korstmos voedt zich met de algen. Korstmos is een schimmel met wortels die zich rond de korrels in de gordelroos wikkelen en schade veroorzaken bij het verwijderen van stenen. Ze beginnen als kleine “plekken” waarvan veel klanten denken dat het vogelpoep is. Korstmos groeit over de top van het dak, langs de randen en op plekken. Korstmossen veroorzaken enorme schade aan een shinglesdak als het de stenen verwijdert. Zodra stenen zijn verwijderd, zullen de gordelroos optillen en krullen waardoor het dak voortijdig wordt vervangen.

De juiste manier om een ​​dak te behouden / reinigen

Gebruik een door de fabrikant aanbevolen proces
Huur altijd een gecertificeerde aannemer van het Roof Cleaning Institute of America in, die alleen de juiste reinigingsoplossing gebruikt, die is goedgekeurd door ARMA (Asphalt Roofing Manufacturers Association) en fabrikanten van grind.

Huur een bedrijf in dat een garantie van 3 jaar biedt

van 3 jaar biedt

Huur NIET iemand in die een hogedrukreiniger op uw dak gebruikt Spoelen onder hoge druk is niet nodig met de aanbevolen reinigingsoplossing. Een hogedrukreiniger beschadigt de gordelroos en doodt niet wat er op het dak groeit. Als wat op uw dak groeit niet wordt gedood, zal het binnen 6 maanden terugkeren.

Waarom zou je de Shingle Magician inhuren?

Reinigingsproces en apparatuur worden aanbevolen door fabrikanten van grind (verlengt de levensduur van uw gordelroos) ,Enig bedrijf dat 3 jaar garantie biedt op een volledige dakreiniging

Verhoogt de levensduur van uw dak

Algen, mos en korstmos zullen je dak beschadigen door de stenen van de gordelroos te verwijderen. Dit veroorzaakt dat de gordelroos optillen en breken. Als u uw dak schoonmaakt, hoeft u het dak niet eerst te vervangen.

Voorzorgsmaatregelen

Voorzorgsmaatregelen

Trim Tree’s

Hoe meer zon je dak raakt, hoe langer je zult gaan voordat je de algen, mos of korstmos op je dak ziet.
goten
Verleng elke goot die op een dak leegt naar beneden in een lagere goot. Algen, mos en korstmos houden van vocht, dus houd zoveel “overtollig” water van je dak.
Zink- en koperstrips voorkomen de “meeste” toekomstige groei van algen, mos en korstmos, maar ze zullen de huidige groei op uw dak niet doden of verwijderen. Indien correct geïnstalleerd, voert regen het zink- of kopercarbonaat over de gordelroos naar beneden en dient als wasbeurt om te voorkomen dat algen beginnen. Ons bedrijf beveelt deze strips niet aan, omdat ze duur zijn om te kopen en te installeren. We hebben ook veel huizen schoongemaakt die deze strips hebben. Ze verminderen de aantrekkelijkheid van de thuisrand en duren slechts ongeveer 6-8 jaar. Zink en koper zijn giftig voor in het water levende organismen.