Waarschuwingsborden

Waarschuwingsborden dat uw dak is neergeschoten

Een solide dak boven je hoofd is behoorlijk cruciaal als je gewend bent geraakt aan het hebben van een warm, gezellig en lekvrij huis. Hier leest u hoe u mogelijke problemen opmerkt en aanpakt voordat ze grote worden.

De 25e verjaardag van je dak komt eraan

“Een dak van asfalt met grind moet tussen de 20 en 30 jaar meegaan”, zegt Claude McGavic, uitvoerend directeur van de National Association of Home Inspectors. “Als je een 40-jarig dak hebt, kan er een probleem zijn – zelfs als het er vanaf de grond goed uitziet.”

komt eraan

Hoeveel tijd heb je nog: vijf tot tien jaar, afhankelijk van de staat van je dak. Als u in een ontwikkeling woont en uw buren allemaal hun dak beginnen te vervangen, kan dat een teken zijn dat u hetzelfde moet doen.

De gordelroos is curlin

Gordelroos kan op twee manieren krullen: er is cupping, wat gebeurt wanneer de randen van de gordelroos naar boven draaien; en er is klauwen, dat is wanneer de randen plat blijven en het midden begint omhoog te komen. “Beide zijn tekenen van verwering en geven aan dat problemen – mogelijk lekken – relatief dicht bij de bloei liggen.

Hele gordelroos ontbreekt

Functioneel gezien zou het geen probleem moeten zijn om hier en daar een paar gordelroos te vervangen. “Waar je wel op voorbereid moet zijn, is het feit dat het bijna onmogelijk is om een ​​nieuwe grind te krijgen die overeenkomt met de kleur van een oude,” zegt Graham. “Korrelkleuren zijn in de loop der jaren behoorlijk veranderd. Plus, de kleuren veranderen licht bij verwering.”
Hoeveel tijd heb je nog: je kunt blijven patchen totdat een groter probleem zich voordoet, maar als een dak op een dambord begint te lijken, kiezen mensen er vaak voor om het hele ding te vervangen.

De gordelroos is gebarsten

Gebarsten gordelroos zijn meestal een gevolg van windschade. Als slechts enkele gordelroos zijn gebarsten, kunt u ze zeker vervangen. “Als het kraken niet geïsoleerd is in een bepaald gebied en het is willekeurig over het hele dak, dan is dat een teken dat je moet gaan nadenken over een nieuw dak.

 

Je vindt korrels in de goot

Als je net een nieuw asfaltdakspaandak hebt en je een hoop korrels in de goten ziet, hoef je je geen zorgen te maken: die zijn gewoon los, extra. Maar als het 10 of 15 jaar geleden is, is dat een teken van een groter probleem. “Korrels helpen de zon van het asfalt te houden.
Hoeveel tijd heb je nog: als je geen nieuw dak hebt en je begint net de korrels in de goot op te merken, zijn de gordelroos waarschijnlijk halverwege hun levensduur, schat McGavic.

De gordelroos is bedekt met mos of algen

Oké, dit is eigenlijk geen reden tot paniek. “Het is gewoon een cosmetisch probleem,” mensen kunnen ervoor kiezen om het dak te vervangen alleen omdat ze niet van de esthetiek houden (en veel nieuwe gordelroos zijn algenbestendig). Wat je ook doet, neem het heft niet in eigen handen door het wassen van de stroom of het groene spul weg te schrapen. “Dat is een goede manier om alle korrels af te snijden, wat wederom in wezen je gordelroos nutteloos maakt.”

Feiten over dakreiniging

Feiten over dakreiniging

Mos, korstmossen en algen zijn meer dan een cosmetisch probleem. Verbetert de aantrekkelijkheid van de stoeprand en helpt u bij het snel verkopen van uw huis Verhoogt de levensduur van het dak – bespaart huiseigenaren duizenden dollars.
Energiebesparing – bespaar meer

Gezonder milieu

Huiseigenaar verzekeringsmaatschappijen annuleren polissen vanwege aantasting van algen, mos en korstmos (klik op de link hieronder voor meer informatie over dit onderwerp)

Gezonder milieu

Wat staat er op mijn dak?

Korstmos voedt zich met de algen. Korstmos is een schimmel met wortels die zich rond de korrels in de gordelroos wikkelen en schade veroorzaken bij het verwijderen van stenen. Ze beginnen als kleine “plekken” waarvan veel klanten denken dat het vogelpoep is. Korstmos groeit over de top van het dak, langs de randen en op plekken. Korstmossen veroorzaken enorme schade aan een shinglesdak als het de stenen verwijdert. Zodra stenen zijn verwijderd, zullen de gordelroos optillen en krullen waardoor het dak voortijdig wordt vervangen.

De juiste manier om een ​​dak te behouden / reinigen

Gebruik een door de fabrikant aanbevolen proces
Huur altijd een gecertificeerde aannemer van het Roof Cleaning Institute of America in, die alleen de juiste reinigingsoplossing gebruikt, die is goedgekeurd door ARMA (Asphalt Roofing Manufacturers Association) en fabrikanten van grind.

Huur een bedrijf in dat een garantie van 3 jaar biedt

van 3 jaar biedt

Huur NIET iemand in die een hogedrukreiniger op uw dak gebruikt Spoelen onder hoge druk is niet nodig met de aanbevolen reinigingsoplossing. Een hogedrukreiniger beschadigt de gordelroos en doodt niet wat er op het dak groeit. Als wat op uw dak groeit niet wordt gedood, zal het binnen 6 maanden terugkeren.

Waarom zou je de Shingle Magician inhuren?

Reinigingsproces en apparatuur worden aanbevolen door fabrikanten van grind (verlengt de levensduur van uw gordelroos) ,Enig bedrijf dat 3 jaar garantie biedt op een volledige dakreiniging

Verhoogt de levensduur van uw dak

Algen, mos en korstmos zullen je dak beschadigen door de stenen van de gordelroos te verwijderen. Dit veroorzaakt dat de gordelroos optillen en breken. Als u uw dak schoonmaakt, hoeft u het dak niet eerst te vervangen.

Voorzorgsmaatregelen

Voorzorgsmaatregelen

Trim Tree’s

Hoe meer zon je dak raakt, hoe langer je zult gaan voordat je de algen, mos of korstmos op je dak ziet.
goten
Verleng elke goot die op een dak leegt naar beneden in een lagere goot. Algen, mos en korstmos houden van vocht, dus houd zoveel “overtollig” water van je dak.
Zink- en koperstrips voorkomen de “meeste” toekomstige groei van algen, mos en korstmos, maar ze zullen de huidige groei op uw dak niet doden of verwijderen. Indien correct geïnstalleerd, voert regen het zink- of kopercarbonaat over de gordelroos naar beneden en dient als wasbeurt om te voorkomen dat algen beginnen. Ons bedrijf beveelt deze strips niet aan, omdat ze duur zijn om te kopen en te installeren. We hebben ook veel huizen schoongemaakt die deze strips hebben. Ze verminderen de aantrekkelijkheid van de thuisrand en duren slechts ongeveer 6-8 jaar. Zink en koper zijn giftig voor in het water levende organismen.

Soorten daken

Onderscheidende soorten daken voor uw huis

1. Mansard dak –

Deze specifieke stijl van het dak is Frans. Het gaat om vier hellingen met twee aan elke kant van het huis. De onderste helling is extremer en meer verticaal dan de bovenste helling. Het primaire voordeel van dit soort daken is de opslagruimte die het toelaat en de kans op extra leefruimte op het hoogste punt van het huis. Dit materiële alternatief is opmerkelijk, maar nuchter.

2. Zoutbakdak –

Voor degenen aan de dappere kant, dit is de materiële stijl om te onderzoeken. Het ziet er van buitenaf heel eigentijds uit. Het is scheef sinds geruime tijd geleden hellend dak compleet met een lange kant en een korte kant. Dit resulteert af en toe in een huis dat bestaat uit twee verdiepingen in lengte aan de ene kant en één verhaal aan de andere kant.

 Zoutbakdak

3. Plat dak –

In het geval dat het Saltbox-dak voor u onredelijk excentriek klonk, is de keuze voor het platte dak direct omgekeerd. Deze keuze is allesbehalve moeilijk om te bouwen, en beschut en beschikbaar in het geval dat je naar de beste moet verhuizen. Desalniettemin zal het meer ondersteuning nodig hebben dan verschillende daken, omdat flotsam en jetsam zich beginnen op te hopen zonder plaats om te gaan.

4. Piramidedak –

Net zoals dit soort klinkt, is dit dak gevormd als een piramide. Er zijn een paar verschillende vergelijkende daken met variëteiten, bijvoorbeeld het heupdak en het motorkapdak. Met het heupdak, in plaats van op een punt te komen zoals het Piramidedak, komen de vier zijden samen op een rand. Bovendien onderscheidt het motorkapdak zich doordat twee van de zijkanten op de rand neigen, wat een bedekking vormt.

Pyramid Roof

5. Skillion Roof –

In sommige gevallen wordt alleen op een deel van het huis gebruikt, dit soort dak is een enkel hellend oppervlak. Om je hersenen over deze stijl te vouwen, beschouw het als een vlak dak dat enigszins of als de helft van een driehoekig dak is geheld. Het kan een unieke vorm krijgen voor een deel van de buitenkant van uw huis.

6. Heupdak –

heupdaken hellen aan elk van de vier zijden, en alle zijden hebben dezelfde lengte en komen het beste samen om een ​​rand te vormen. Deze daken zijn stabieler dan andere vanwege de interne inslag van elk van de vier zijden. Ze functioneren bewonderenswaardig in gebieden die grote winden zien en nu gewoonlijk. De uitbreiding van een dakkapel of een kraaienhuis kan ook de leefruimte uitbreiden.

7. Jerkinhead dak –

Jerkinhead dak

Jerkinhead-daken voegen componenten samen van zowel piek- als hip-daken. Af en toe staan ​​deze daken bekend als afgesneden piekdaken of Engelse hippe daken. Ze zijn stabieler dan een gewoon piekdak; door uit te snijden of het punt naar beneden te draaien, blijkt het dak geleidelijk stabiel te zijn. Ze geven ook meer ruimte dan de gebruikelijke hippe daken. Ondanks dat deze daken uitgebreide plannen kunnen hebben, hoe meer verbijsterende de structuur, hoe hoger de kosten.

installeren

Hoe dakbedekking te installeren

Met een sterk dak kunt u ervoor zorgen dat u bent beschermd tegen het barre klimaat. Roof helpt u om beschermd te blijven in het comfort en de warmte van uw huis. Als u ziet dat uw dak moet worden vervangen. Er zijn bepaalde dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat u uw dak weer op peil brengt.

Installeer de startstrip

Dit is een manier om te voorkomen dat er water in de muren komt dat door de gaten tussen de gordelroos is gegaan. Je kunt voorgesneden startstrips kopen waarmee je dingen gemakkelijk kunt instellen. U kunt ook tijd besparen bij het snijden van het ongebruikte deel in elke grind.

Installeer gordelroos vanuit de linker benedenhoek

linker benedenhoek

Probeer je grind zo te plaatsen dat de uiteinden niet direct op de openingen boven de grind liggen. Probeer ervoor te zorgen dat u deze gordelroos zo dicht mogelijk bij elkaar plaatst om ervoor te zorgen dat water niet gemakkelijk doorkomt en zorg er ook voor dat uw dak en muren beschermd zijn tegen het regenwater.

Snijd grotere stukken gordelroos terwijl u aan elke rij werkt

Probeer altijd een beetje groter stuk te gaan, zodat u deze shingles op de juiste manier kunt installeren. Probeer altijd een iets groter stuk weg te snijden om ervoor te zorgen dat de grip sterk is.

Laat het water wegstromen van fascia

Probeer de tonen van volledige gordelroos aan de rand te houden om ervoor te zorgen dat u een opening van ongeveer 1/8 heeft. Dit kan ertoe bijdragen dat het water naar beneden stroomt in plaats van het dak binnen te dringen. Dit kan ook de achteruitgang van fascia in de tijd helpen verminderen.

Rijd spijkers onder de teerstrip

 

onder de teerstrip

Nagels in het dak drijven kan de algehele structuur van het dak sterker maken, maar het belangrijkste nadeel is de inconsistentie van de spijkerdiepte. Dit kan de reden zijn voor uw probleem waarbij soms spijkers het dak gemakkelijk kunnen binnendringen in een hoek waardoor de grind gemakkelijk kan scheuren. Een handbediend dak van superieure kwaliteit kan ervoor zorgen dat de kwaliteit behouden blijft.

De belichting

Veel van de dakpistolen hebben een verstelbare geleider waarmee u een nauwkeurige weergave kunt aanbrengen voordat u begint met het spijkeren van de gordelroos. Zorg ervoor dat het L-vormige resultaat behouden blijft, dat gemakkelijk tegen de contactvoet van het spijkerpistool kan worden geplaatst. Dit zorgt voor uniformiteit en geeft de gordelroos een mooi patroon om te volgen. Deze methode moet vanuit de hoek beginnen en later naar buiten en omhoog worden gewerkt om ervoor te zorgen dat de gordelroos correct is bevestigd.